Detail info
Close

Ivan Hlas Trio - Vítr ve vlasech

Ivan Hlas Trio - Vítr ve vlasech

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Ivan Hlas vydává po šesti letech nové album. Jmenuje se Vítr ve vlasech.

Ivan Hlas si dal s novým albem načas. Víceméně celé album pak ale napsal během několika málo dnů o uplynulých Vánocích. Album vznikalo za účasti Hlasových letitých souputníků Norbiho Kovácse, který se zároveň ujal produkce, a Jaroslava Olina Nejezchleba na jaře letošního roku ve studio Sono. Vyjde 5. září pod titulem Vítr ve vlasech.

Skladatel, zpěvák, hudebník a spisovatel Ivan Hlas přiznává, že se k novým písním nemohl dlouho rozhoupat.
Vítr ve vlasech je kolekce dvanácti poetických písní. “Stále píšu o tom samém, ale pokaždé se snažím měnit pohled. A tohle album, když se za ním otočím, mi připadá skoro dospělé. Fantazii se nekladou meze, hudba a texty v jasné rovině a výkony hudebníků excelentní. Existují momenty, které bych opravdu chtěl sdělit ostatním. Mám z toho všeho radost a tak celé album považuji za štěstí. Poděkování na obalu vyjadřuje celou atmosféru: ,Všichni zúčastnění děkují všem zúčastněným za krásnou práci a chvíle, kdy mohli být spolu.’ A tak to opravdu bylo,” říká autor.
Prvním singlem z alba je písnička Pro Elišku, k níž natočil Norbi Kovács komorní videoklip i za účasti hostů, kteří se podíleli na albu – Františka Raby (kontrabas, basová kytara) a Jiřího Zelenky (bicí). Ve všech textech / básních / příbězích nechybějí naděje v dobré konce, odkazy na Indiány ani vzpomínka na Náčelníka.
Obal alba obsahuje všechny texty a fotografie Norbiho Kovácse z cyklu Cestou na hraní. Jeho autorkou je Ája Dvořáčková.
Ivan Hlas letos v květnu oslavil šedesátiny. K nim uspořádal speciální koncerty, ale se svým triem vystupuje v podstatě nepřetržitě.

www.ivanhlas.cz
www.facebook.com/pages/Ivan-Hlas/458092457578974?fref=ts

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Ivan Hlas Trio - Vítr ve vlasech
picture Ivan Hlas Trio - Vítr ve vlasech
Top