Detail info
Close

BEHEMOTH (POL)

BEHEMOTH (POL)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Fandové extrémního metalu, těšte se! Na jaře na zlínský koncert BEHEMOTH.

Polská black / death metalová instituce BEHEMOTH oznámila druhou část evropského turné na obeznámení s aktuální, desátou deskou „The Satanist“. Nergal, Orion, Seth a Inferno příští rok zahrají patnáct nezapomenutelných koncertů v deseti zemích kontinentu a ani tentokrát nezapomenou na české věrné. Jediná oslava jejich umění u nás se chystá na pátek 24. dubna 2015 v Masters of Rock Café ve Zlíně!
Zpěvák a kytarista Nergal k tomu říká: „Už se nemůžeme dočkat naší parusie - druhého příchodu ke břehům Evropy na jaře roku 2015! Pro tuto návštěvu jsme spojili síly s nadšenou extrémně metalovou kapelou BÖLZER. Naše dvoutýdenní výprava zahrne země a místa, kam jsme se nedostali v průběhu první části naší tour. Očekávejte jen to nejlepší! Nikdy jsme na tom nebyli líp a to taky znova dokážeme!“

Vstupenky na pekelnou show BEHEMOTH stojí aktuálně 650,- Kč a koupíte je nejjednodušeji rovnou z tohoto webu nebo n alibovolném prodejním místě sítě Ticketportal. 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BEHEMOTH (POL)
picture BEHEMOTH (POL)
picture BEHEMOTH (POL)
picture BEHEMOTH (POL)
picture BEHEMOTH (POL)
Top