Detail info
Close

TAKE 6 (USA)

TAKE 6 (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TAKE 6 - nejlepší vokální skupina na světě, držitelé 10 cen GRAMMY!

Take 6 - 
speciální klubový koncert v Praze

Nezaměnitelní a nezkrotní desetinásobní vítězové GRAMMY a Dove Award jsou perfektní reprezentací toho, co Duke Ellington nazvýval "Beyond Category". TAKE 6 získali zvláštní ocenění jako "nejčastěji nominovaná vokální skupina v historii GRAMMY" a jejich zvuk je skutečně unikátní: šest andělských a vybroušených hlasů ucelených v křišťálově čisté harmonii a synkopických rytmech, zdobených aranžích v kombinaci s funky a groove, které bublají až do opojného varu gospelu, jazzu, R&B a příchutě popu.
Příběh TAKE 6 začal už v roce 1980 na Oakwood College v Huntsville v Alabamě. V roce 1987 skupina podepsala kontrakt s Warner Brothers a změnili název na TAKE 6. Stejnojmenné debutové album vydané v následujícím roce získalo 2 ocenění GRAMMY a usadilo se v top 10 na žebříčku Billboard's Contemporary Jazz and Contemporary Christian charts.
TAKE 6 nasbírali celkem 10 GRAMMY Awards, 10 Dove Awards, a Soul Train Award a 2 nominace na NAACP Image Award. Vyhráli ceny a nahrávali nebo vystupovali s tak významnými osobnostmi jako Quincy Jones, Stevie Wonder, Ray Charles, Ella Fitzgerald a Whitney Houston. „Multiplatinový“ sextet se vrátil ke svým kořenům se svým očekávaným albem ONE v březnu 2012.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TAKE 6 (USA)
Top