Detail info
Close

UFO (ENG): WORLD TOUR 2015

UFO (ENG): WORLD TOUR 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Těšme se na přistání UFO - s novou deskou, začátkem března ve Zlíně.

Anglická hard rocková / heavy metalová legenda UFO, jejíž historie se píše déle než 45 let, o uplynulém víkendu dokončila nahrávání nové studiové desky. Ta po čtyřiceti letech opět vznikala ve spolupráci s producentem Chrisem Tsangaridesem, který má na svědomí LP „Phenomenon“. Právě na něm najdeme doposud nejhranější hit v celé historii kapely „Doctor Doctor“. Nový materiál se začne brzy míchat, aby už 21. album kapely mohlo vyjít v únoru příštího roku. Hned nato se UFO odpíchne od země a na podporu doposud nepojmenované desky obletí celou zeměkouli.
UFO World Tour 2015 začne v Evropě a mezi první mezipřistání kapely bude patřit i Zlín! Phil Mogg, Paul Raymond, Vinnie Moore a Andy Parker odehrají jediný koncert pro České publikum v sobotu 7. března 2015 v klubu Masters of Rock Café. Připomeňme si nejčastěji live hranou hitovku „Doctor Doctor“ a taky jednu z poslední desky - „Fight Night“.
A těšme se na začátek jara - UFO zas tak často vidět není…

Vstupenku za aktuální cenu 650,- Kč si kupte nejpohodlněji přímo zde z našeho webu nebo na libovolném prodejním místě sítě Ticketportal. 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture UFO (ENG): WORLD TOUR 2015
picture UFO (ENG): WORLD TOUR 2015
Top