Detail info
Close

CHE SUDAKA / ESP

CHE SUDAKA / ESP

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BARCELONŠTÍ CHE SUDAKA PŘIVEZOU DO PRAHY NOVOU DESKU

Vlajková loď mestizo music, v Barceloně usazená kapela Che Sudaka, se po roce vrací do Prahy. V neděli 25. ledna představí v pražském Lucerna Music Baru nové album Hoy. Kapela se na něm podle svých slov vrací ke kořenům.

Kdekoliv se dva argentinští bratři Leo a Kachafaz společně s kolumbijskými kámoši Cheko a Jotou objeví, jejich fúze ska, punku a latinskoamerického stylu cumbia garantuje pořádně rozjetou párty. O divokých koncertech Che Sudaka by mohlo vyprávět hned několik pražských klubů anebo třeba festival Rock for Churchill, kde vystoupili v roce 2013.

Letošní návštěvu této kosmopolitní party obohatí i nová deska Hoy z října 2014. Kapela se na ní vrací ke svému původnímu zvuku. Na scénu se opět dere živelná latino ulice doprovázená elektronickými základy. Styl, který si Che Sudaka pro sebe pojmenovali jako La Makina Punk. Jak je u Che Sudaka dobrým zvykem, ani na nové desce nejde jen o muziku. Svými texty, které odstraňují ideologické nebo psychologické hranice, se snaží bránit lidskou koexistenci proti politickému a mediálnímu tlaku.
Dřívější ilegální imigranti z barcelonských ulic mají za sebou více jak 1500 koncertů ve čtyřiceti různých zemích. Jejich hudební kořeny vycházejí z jihoamerické populární kultury a legendárních kapel The Clash, Mano Negra a Los Fabulosos Cadillacs. Ohromující energie, kterou předávají divákům během koncertů, je jejich hlavní značkou. Přijďte načerpat trochu jižního temperamentu…

www.chesudaka.com
www.facebook.com/chesudaka
www.twitter.com/chesudaka

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture CHE SUDAKA / ESP
picture CHE SUDAKA / ESP
Top