Detail info
Close

ROCK UP and SING! (UK)

ROCK UP and SING! (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English version

Rock up and Sing!
je cenami ověnčené uskupení pěveckých sborů sídlících ve městech Harrogate a Skipton v Severním Yorkshiru v Severovýchodní Anglii. Bylo založeno v roce 2009 hudební ředitelkou a dirigentkou Rhiannon Gayle a v současné době čítá přes 400 členů rozdělených do pěti dospělých a jednoho studentského sboru.
Na rozdíl od formálnějších hudebních těles jsou tyto sbory otevřeny pro všechny zájemce - hlavním kritériem je nadšení pro zpěv. S rozsáhlým reperotárem, který se zaměřuje především na rock, pop a gospely, sbory Rock Up and Sing! nahrávaly ve slavném Abbey Road Studiu v Londýně a vystoupily na mnoha vyprodaných koncertech i na charitativních. Po velmi úspěšném turné, kdy sbory v loňském roce účinkovaly v New Yorku, jsou nadšeni, že výběr z jejich dospělých sborů v počtu 120 zpěváků letos vystoupí v České republice!
V provedení Rock up and Sing! budeme moci slyšet například písně kapel QUEEN, U2, ROLLING STONES, COLDPLAY, SIMONA a GARFUNKELA a pokochat se úpravami známých písní, jako jsou například Sombody to Love, Viva La Vida, Bridge Over Troubled Water a dalších.
Dirigentka: Rhiannon Gayle
http://www.rockupandsing.com

Slevy
50% děti do 15 let včetně, studenti (s dokladem o studiu), senioři od 65 let
50% držitelé průkazu ZTP/P a doprovod držitelů průkazu ZTP/P (1 osoba). Průkaz ZTP/P je třeba předložit spolu se zlevněnou vstupenkou při vstupu.
Poskytované slevy jsou k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz - slevu zvolte v nákupním košíku.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top