Detail info
Close

TATA/BOJS - Křest vinylového SP Strana A

TATA/BOJS - Křest vinylového SP Strana A

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tata Bojs míří do Jižní Koreje a chystají vinylový singl

Nový materiál kapela představí v prosinci na koncertech v Brně a Praze


Po více než třech letech od vydání zatím poslední řadovky Ležatá osmička se fanoušci Tata Bojs mohou konečně začít těšit na nový materiál. Tedy letos alespoň na dvě písně, které vyjdou na sklonku roku na vinylovém singlu a Tatáči je naživo představí v prosinci v Brně a v Praze. Ještě před tím ale Tata Bojs čeká říjnový výlet do Jižní Koreje, kde na čtyřech koncertech opráší spolupráci s Ahn Triem, se kterým nahráli akustické album Smetana. Dva z těchto koncertů proběhnou v rámci největšího asijského filmového festivalu Busan International Film Festival.

Po návratu se Tata Bojs naplno pustí do nahrávání nových písní. Zatím jsou hotové pouze demoverze k pěti věcem, které by se měly objevit na novém albu plánovaném na jaro příštího roku. "Ještě tento rok před Vánocemi vydáme desetipalcové vinylové SP se dvěma zbrusu novými písničkami. A protože nechceme dávat ani jedné z nich větší důležitost, budou na singlu obě strany A," prozrazuje Cais.

Křest netradičně pojatého singlu proběhne na dvou speciálních koncertech 16. 12. v brněnské Flédě a 18. 12. v pražském Divadle Archa, kam se Tata Bojs ve velkém stylu vrátí po téměř dvanácti letech.

"Zajímavostí bude, doufám, i to, že fanoušci uslyší dvě, možná dokonce tři nové písně z připravovaného alba ve světových premiérách naživo. A díky tomu, že SP jsme pojmenovali Strana A, chtěl bych tvar písmene A vzít do hry i na scéně. Takže další premiéra – tentokrát nové scény. A samozřejmě projekce i světýlka budou blikat ostošest! Ještě se mi líbí, že 'strana A' je zároveň část textu písně Geometrická. Tu budeme muset asi taky zahrát," usmívá se Cais.

Vstupné: 385,- Kč / v den koncertu 430,- Kč

www.divadloarcha.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top