Detail info
Close

LISA STANSFIELD

LISA STANSFIELD

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE. Jedna z nějvětších hvězd R'n'B, soulu a popu 80. a 90.tých let, světoznámá zpěvačka Lisa Stansfield vystoupí v pražské Lucerně.

Její krásu, oduševnělý zpěv a nadčasový tanec již zažili diváci v Evropě i v Americe, nyní mají tuto příležitost i čeští posluchači.
Mezi její nejznámější a nejúspěšnější skladby patří All Around The World, Change, Never, Never Gonna Give You Up, The Real Thing, Time to Make You Mine nebo Set Your Loving Free.
Lisa Stansfield nazpívala také několik duetů s Georgem Michaelem, Barry Whitem a skupinou Queen, a podílela se na nahrávkách Someday (I'm Coming Back) soundtracku k filmu Osobní strážce s Kevinem Kostnerem a Whitney Houston, a na písni k filmu Neslušný návrh s Robertem Redfordem a Demi Moore.
Dvakrát byla nominovaná na cenu Grammy v kategoriích Best New Artist a Best Female Pop Vocal Performance. Čtyři z jejích alb se staly mezinárodně nejprodávanější s více jak 15 miliony kopií a vytvořila více než 20 singlů. Lisa Stansfield nikdy netoužila po slávě, nesnažila se držet trednů, chtěla jen dělat dobrou hudbu a svojí kariéru přizpůsobila vlastnímu tempu života. Získala řadu ocenění, včetně Brit Awards, Billboard Music Award, nebo World Music Award. Hit All Around The World byl jedničkou hitparád v mnoha zemích světa.
Platinové album The Moment, sbírku největších hitů produkoval Trevor Horn. Lisa Stansfield vyprodala své první britské turné, včetně londýnské Royal Albert Hall.
V roce 2013 se Lisa Stansfield vrátila do záře reflektorů se svým novým albem SEVEN na kterém se podílel i její manžel a dlouholetý spolupracovník Ian Davaney. Vydání nové desky provázelo v roce 2013 vyprodané evropské turné.

1.listopadu 2014 zavítá Lisa Stansfield poprvé i do České republiky, nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, která se koná od 20:00 hodin v pražské Lucerně.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LISA STANSFIELD
Top