Detail info
Close

DJ KRUSH (JAP)

DJ KRUSH (JAP)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DJ Krush (JAP)
6. 10.2014 Lucerna Music Bar
uvádí Conference & Lucerna Music Bar

Do Prahy se po dlouhé době vrací jeden z nejosobitějších světových DJs. Legenda, která roztáčí gramofony už od roku 1991. Japonec známý svým osobitým a nenapodobitelným stylem, ve kterém míchá hip hop, atmosférické zvuky, exotické nástroje a jazzové a soulové samply.
DJ Krush se narodil v roce 1962 v Tokiu. Svojí sólovou dráhu odstartoval v roce 1991 po rozpadu Krush Posse, která platila na konci 80. let za nejlepší hiphopovou skupinu v Japonsku. Hned od začátku kariéry jako první DJ používal gramofony jako živý nástroj a pořádal klubové live sessions s muzikanty. První deska vyšla v roce 1994 a od té doby jich vydal nepočítaně. Všechny jeho sólové nahrávky se umístily vysoko v žebříčcích a jeho šesté desce Zen se dostalo ocenění Best Electronica Album na AIFM Awards 2002. Kromě producentských a remixerských aktivit se Krush podílel také na řadě soundtracků pro filmy, seriály a reklamy. Má za sebou také spolupráci s umělci různých hudebních žánrů. Pro Black Thought (MC The Roots) zprodukoval track na jeho sólovku, pro legendárního pianistu Herbieho Hancocka a k.d. lang udělal remixy.
DJ Krush doposud účinkoval před milióny fanoušků ve více jak 400 městech a 50 zemích. Nenechte si ujít jeho show 6. října v pražském Lucerna Music Baru.

www.cnfrnc.cz
www.musicbar.cz
www.sus81.jp/djkrush

www.facebook.com/cnfrnc
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.facebook.com/DJKRUSHofficial

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture DJ KRUSH (JAP)
picture DJ KRUSH (JAP)
Top