Detail info
Close

ZAKÁZANÝ OVOCE & IMODIUM: Tour 2014

ZAKÁZANÝ OVOCE & IMODIUM: Tour 2014

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V pátek 17.10. 2014 vás do Masters of Rock Café ve Zlíně v rámci svého turné Mercedes-Benz Live Space Tour 2014 přijedou energicky nakopnout česká punk rocková kapela ZAKÁZANÝ OVOCE a nezaměnitelná hudební formace IMODIUM!!

zakázaÝovoce to jsou energické bicí, řízné, melodické kytary, valící se basa a originální barvy zpěvu. Kapela vznikla roku 2005 a první koncert se odehrál v ústeckém klubu Axel s argentinskými Argies. Čtyřčlennou kapelu v současnosti představují Pišto, Yaris, Franc a nový kytarista Láska/Laff. Od svého vzniku natočili 4 studiové alba, 9 oficiálních videoklipů a odehráli téměř 500 koncertů. Kapela od svého vzniku hraje společná tour a koncerty s jinými skupinami a pravidelně vystupuje na řadě festivalů. Poslední desku Život se Tě neptá z února 2012 produkoval vyhledávaný producent Ecsona Waldes - studio Biotech. V červnu 2014 proběhlo natáčení nového klipu k prvnímu singlu z chystaného 5. studiového alba s názvem Automat na lásku.
Broumovská formace Imodium patří po deseti letech existence k české klubové stálici. Kapelu tvoří Tomáš (Thom) Fröde, Vojtěch (Kárl) Lanta, Daniel Franc a Roman Paraska. Na kontě mají tři studiová alba, řadu klipů a stovky koncertů. V roce 2012 vyšel jejich dokument 9 ½ mapující jejich kariéru. Čtvrté řadové album Valerie z roku 2013 bylo v prvním týdnu šesté nejprodávanějším v ČR. V rámci udílení cen Žebřík 2013 letos v březnu získali stříbro v kategorii Videoklip roku za klip k titulní písni Valerie, která byla rovněž oceněna coby třetí nejlepší skladba loňského roku. Jako jediná kapela v České republice každoročně pořádá tzv. Bytové turné!

Přijďte se podívat v pátek 17.10.2014 ve 20:00 do zlínského Masters of Rock Café na to, jak umí řádit zakázanÝovoce a Imodium. Přijďte si poslechnout a užít atmosféru nabitou jejich známými hity, ale také novými songy!!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ZAKÁZANÝ OVOCE & IMODIUM: Tour 2014
picture ZAKÁZANÝ OVOCE & IMODIUM: Tour 2014
Top