Detail info
Close

NASHVILLE PUSSY (USA)

NASHVILLE PUSSY (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Divoký Rock & Roll Made in U.S.A. pro Prahu - NASHVILLE PUSSY zblízka!

Ten, kdo je zná, se na pořádnou kalbu těší už po přečtení titulku. Kdo ještě ne, poslechne si kousky „Keep on Fuckin’“, „Lazy White Boy“ nebo „Meaner than my Mama“ a nad návštěvou neskutečného koncertu dlouho přemýšlet nebude. NASHVILLE PUSSY - sleazy rocková banda, které není cizí hard rock, jižanský rock, psychobilly ani punk, hraje smíšenou čtyřhru à la MOTÖRHEAD, AC/DC a LYNYRD SKYNYRD na afterparty po oslavě narozenin Reverenda Hortona. Tématem jejich drsného rock 'n' rollu s pořádným drajvem je sex, alkohol, drogy, mašiny, zbraně, taky sex a sex. Big boss je zkušený muzikant Blaine Cartwright, jehož zpěvu a kytaře sekunduje vyzývavá Ruyter Suys (bacha, jeho manželka!). Mimochodem, televize VH1 tuto kytaristku jmenovala druhou největší rockerkou všech dob. Rytmiku doplňují basistka Bonnie Buitrago a bicmen Jeremy Thompson.
NASHVILLE PUSSY mají novou, sedmou desku „Up the Dosage“, kterou kritici hodnotí jako doposud to nejlepší co kapela za 18 let fungování z Atlanty, GA vypustila. Tu, stejně jako x hitů z alb předešlých, přiveze v sobotu 1. listopadu na Novou Chmelnici v Praze.
Buďte u toho a zjistíte, proč jsou NASHVILLE PUSSY obrovskými oblíbenci samotného Teda Nugenta! Vstupenky za zaváděcí cenu, která ale platí jen do 15. 9., si kupte třeba přímo tady!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture NASHVILLE PUSSY (USA)
picture NASHVILLE PUSSY (USA)
Top