Detail info
Close

JIŘÍ STIVÍN - Pocta sv. Cecílii XXIII.

JIŘÍ STIVÍN - Pocta sv. Cecílii XXIII.

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tradiční koncert Pocta sv. Cecílii během dvaadvaceti let získal řadu příznivců
a stal se již očekávanou listopadovou událostí. 
Letošní koncert Pocta sv. Cecílii se koná v pátek 21. listopadu 2014 v 19:30 opět v prostorách Dvořákovy síně pražského Rudolfina. Pořadatelem a hlavním protagonistou je multiinstrumentalista JIŘÍ STIVÍN.
Vystoupí za doprovodu celé řady hudebníků různého žánrového zaměření. Na programu jsou jak skladby barokní, tak i improvizace a jazz. Nekonvenčním způsobem v sobě tento večer spojí mimořádný hudební zážitek s bezprostřední atmosférou, hravou improvizací a humorem.      
"Pro mě osobně je to vzácná příležitost jednou za rok se sejít s přáteli a posluchači, kteří fandí naší hudbě," dodává k tomu Jiří Stivín. 
V uplynulých letech spolu s ním v Rudolfinu účinkovala řada vynikajících interpretů, kteří se při této příležitosti stali součástí věčně proměnlivého muzikantského sdružení COLEGIUM QUODLIBET:
zpěvačka Magdalena Kožená, houslisté Marta Líbalová, Gabriela Demeterová, Bohdan Warchal, Petr Messiereur, Jan Talich, gambista Petr Hejný, klavíristé Stanislav Bogunia, Gabriel Jonáš, Karel Růžička, z cechu cembalistů  a varhaníků Jaroslav Tůma, Aleš Bárta, Robert Hugo a Edita Keglerová. Koncerty je možné si připomenout na několika CD s živými záznamy pod standardním názvem Pocta sv. Cecílii.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

ZTP/P info:
bezbariérový přístup ANO, zvláštní umístění pro vozíčkáře - Přízemí, 1. řada
Slevy nejsou poskytovány.

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top