Detail info
Close

Cirk La Putyka: RISK!

Cirk La Putyka: RISK!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Fenomenální Cirk LA PUTYKA poprvé v Richard Adam Gallery již 2. a 3. října

nové disciplíny, živá hudba, projekce, létající nože a sekyrky

Richard Adam Gallery vstupuje do nové sezony se zbrusu novým projektem! Rozšiřuje tak svou stěžejní (galerijní) činnost na pole dalších kulturních aktivit v rámci speciálního programu LIVING FACTOR(Y). Návštěvníci se tak mohou již od října těšit na koncerty, akce spojené s módou a designem, divadlo, tanec a další eventy, které jsou jako šité na míru jedinečnému prostoru bývalé slévárny. Právě vystoupení fenomenálního Cirku LA PUTYKA symbolicky otevře speciální řadu akcí, které pro rok 2014/2015 galerie připravila.
Do Brna se divadelníci chystají s mezinárodně obsazeným představením RISK!, které si od své premiéry vydobylo uznání u nás i v zahraničí. Představení RISK! je esencí fantazie a svobody pohybu v omezení, plné kontrastů, barev a emocí! Je možná závislost na risku? Představení souboru La Putyka dokáže, že ano.
Cirk La Putyka vystoupí v Richard Adam Gallery již 2. a 3. října, vždy ve 20 hodin. Nenechte si ujít jedinečné představení ve zcela nekonvenčním prostředí Richard Adam Gallery!

www.ragallery.cz 

“Cirk La Putyka do Risku dokázal přenést dávku imaginace a bláznivosti, zvláště v momentech, kdy reálně pracuje s tématem handicapu v centru celé jevištní akce. Jak již bylo předesláno, je to cirkus s velkým C.”
Philippe Faner, Le Provance, 3.2.2013

"Risk se La Putyce vyplatil. Nové představení oslňuje lehkostí a nevypočitatelností."
Michal Zahálka, Hospodářské noviny, 20. ledna 2013

"Říká se, že kdo riskuje, vyhraje. A to tedy v případě tohoto, v pořadí již pátého projektu Cirku La Putyka opravdu platí!" Johana Mücková, ČT24, 27. ledna 2013

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Cirk La Putyka: RISK!
picture Cirk La Putyka: RISK!
picture Cirk La Putyka: RISK!
Top