Detail info
Close

Michal Horáček - Mezi námi

Program divadla Studio DVA
Michal Horáček - Mezi námi

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Básník a producent Michal Horáček představí po ročním úspěšném turné po České republice poprvé v Praze koncertní recitál Mezi námi. Dramaturgie večera se opírá o projekt zhudebněných villonských balad Český kalendář (Cena Anděl za nejprodávanější album roku 2013). Během večera Michal Horáček uvede také další písně, které za více než 30 let napsal spolu s Petrem Hapkou, Michaelem Kocábem, Jardou Trabandem Svobodou a dalšími autory.

Protagonisté recitálu jsou jeho dlouholetí dvorní interpreti Lenka Nová, František Segrado a Ondřej Ruml. Nově také Ruth Horáčková. Doprovodí je čtveřice jedinečných instrumentalistů, Petr Malásek (piano), Petra Malíšková (violoncello), Martin Lehký (basová kytara/kontrabas) a Josef Štěpánek (kytary). Slavnostního uvedení se dočká i nový projekt z dílny Michala Horáčka – album Segrado.

Nechte se pozvat Michalem Horáčkem na jedinečný večer…

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top