Detail info
Close

SABATON (SWE): The Heroes European Tour

SABATON (SWE): The Heroes European Tour

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SABATON se dvěma hosty - DELAIN a BATTLE BEAST - na dvojité štaci v Česku!

„Jsme hrdí, šťastní a nesmírně vděční všem, kteří nás v průběhu let podpořili. Album „Heroes“ se v každé zemi dostalo výš, než jakákoliv deska před ní.“ Takto koncem jara SABATON reagovali na fakt, že jejich novinka se doma ve Švédsku dostala na první příčku prodejů, v Německu na třetí, u nás týden po vydání na čtvrté místo. Kapela kolem Joakima Brodéna a Pära Sundströma dokonce poprvé v 15leté historii bodovala v první stovce amerického Billboardu, což jí vyneslo deváté! místo celosvětových prodejů desek!

Proto není divu, že SABATON v rámci The Heroes European Tour přijedou hned do dvou hal u nás - svůj arzenál chystají na 7. únor do pražského Forum Karlín a na 8. února do zlínské Sportovní haly Euronics. A co víc, přijedou s nimi dva hosté zvučných jmen - holandský symphonic metalový kvintet DELAIN, jenž má od letošního jara venku album „The Human Contradiction“ a finská metalová kapela (taky s ženským vokálem) BATTLE BEAST!

Pozor, pražský koncert je vyprodaný!!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SABATON (SWE): The Heroes European Tour
picture SABATON (SWE): The Heroes European Tour
picture SABATON (SWE): The Heroes European Tour
Top