Detail info
Close

Gruzínské národní show - SUKHISHVILI

Gruzínské národní show - SUKHISHVILI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Slavný taneční soubor z Gruzie založili v roce 1945 Iliko Suchišvili a Nino Ramišvili s mimořádným úspěchem: gruzínský tanec si získal celosvětové uznání.
Suchišvili se stal prvním souborem lidových tanců, který vystoupil v milánské La Scale (1967). Opona šla nahoru 14krát, čímž padl rekord slavného tenoristy Enrica Carusa. Novinové titulky hlásaly: Gruzínští baletní umělci jsou naprostá dokonalost!, Spojení mužské bravury a ženské graciéznosti, Jejich tanec je výzvou gravitačním zákonům.
V Anglii se soubor stal během mistrovství světa ve fotbale bezprecedentním konkurentem šampionátu. Královna Velké Británie, nadšená vystoupením, osobně předala Iliko Suchišvilimu zlatou medaili. Osmý div světa - tak nazval soubor Suchišviliho taneční soubor mezinárodní tisk.

The Washington Post (USA):
Pokuste se vyskočit a ve vzduchu se seskupit. Potom dopadněte na zem přímo na kolena a znovu vyskočte, abyste to vše zopakovali znovu a znovu!
Daily Mirrors (Velká Británie): Gruzínští umělci jsou dokonalost sama. To ani není tanec, to je let. Bouře na scéně.

Dnes má soubor 500 tanečníků a vlastní orchestr. Za svou historii uskutečnil více než 250 turné, navštívil 88 zemí, uskutečnil 12 300 vystoupení a shlédlo jej více než 7 milionů diváků.

POZOR: ZMĚNA TERMÍNU 8.11.2014 18:00 hod.!!! Bližší informace

ZTP/P info:

držitelé průkazu ZTP/P dle zvolené kategorie se slevou 50%, doprovod 1 osoby také se slevou 50%.
Sleva je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz - zvolte ji v nákupním košíku.
Pro vozíčkáře vyhrazena místa v Parteru za 99 Kč, bezbariérový přístup zajištěn.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top