Detail info
Close

ALICE IN BED, Národní divadlo Brno

ALICE IN BED, Národní divadlo Brno

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Divadlo Reduta, Zelný trh 4, Brno

Ivo Medek (*1956), Markéta Dvořáková (*1977)

hudební nastudování: Ondrej Olos
režie: Rocc
scéna: Rocc
kostýmy: Rocc, Miroslav Sabo
videoprojekce: Lukáš Medek
dramaturg: Tomáš Pilař, Pavel Petráněk

Svět za zrcadlem si musíš vybojovat sama… se sebou
Světová premiéra vokálně-instrumentální skladby pro šest hlasů, dětský hlas, čtyřhlasý sbor a tanečníka, která vznikla spoluprací mezinárodního týmu čtyř autorů. Součástí této multimediální kompozice je video složka, které se ujali tvůrci počítačových her Jan Kavan a Lukáš Medek.
Příběh je sondou do života Alice - úspěšné designérky počítačových her, která žije svůj umělecký, ale i osobní život vnitřně rozpolcená. Jedna polovina jejího já touží takřka chorobně po úspěchu a penězích; ta druhá se snaží těmto komerčním tlakům nepropadnout a hledá inspiraci v přebohatém hájemství fantazie svého dětství.
Součástí Alice je i malá Alenka - dítě a symbol inspirace a kreativity. Inspirace se však ke komerčnímu úspěchu vůbec nehodí, proto je Alenka udržována Alicí, jež prahne po slávě, v umělém spánku.
Její druhé já se ji naopak snaží probudit a znovu tak vzkřísit tvořivou složku jejího života skrze její dětství, symbolizované návraty k pohádkovým postavám Alenky v říši divů a za zrcadlem, s nimiž se shodou okolností setkává v nové počítačové hře…
Světová premiéra 7. května 2014, Divadlo Reduta

Vstupenky můžete zakoupit též on-line na Internetu a ihned
vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

NÁRODNÍ DIVADLO BRNO NA TICKETPORTAL.CZ

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top