Detail info
Close

NOMFUSI

JAZZ MEETS WORLD
NOMFUSI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZ MEETS WORLD 2014

NOMFUSI

18.9.2014 21:00
Lucerna Music Bar
Vodičkova 36, Praha 1

Nomfusi Gotyana :lead vocal, Simangele Mashazi: backing vocal, Godfrey Dyantyi: bass, Mark Williams: guitar, James Brown: Keyboard, Robbie Smith: drums 

Nomfusi se narodila na venkově v Jižní Africe, v Kapské provincii. Od 12 let se o sebe musela starat sama a odešla za štěstím do Kapského Města, kde se jí podařilo dostat místo v restauraci jako servírka a zpěvačka.
Koncem roku 2007, když zpívala v místním kostelíku, ji akademie Vivacious Voice vybrala a nabídla jí stipendium zpěvu a kompozice v Kapském Městě. V květnu 2009, při absolventském koncertu školy, podepsala smlouvu s Universal Music. V předešlých měsících totiž už začala vystupovat na prestižních akcích, například na Cape Town International Jazz Festivalu nebo na Miriam Makeba Medley (únor 2009). Dosavadní životní oční můra se proměnila v pohádku.
Od počátku tohoto úspěchu byla Nomfusi doprovázena šesti hudebníky The Lucky Charms. Společně produkují hudbu, která je věrná africkým tradicím, jsou však přístupni i gospelu, rocku, R&B a ranému Motownu – křížení stylů, období i hudebních světů. Jejich první album s názvem Kwazibani (Kdo ví?) vyšlo v průběhu roku 2009.
V říjnu 2013 se představila na veletrhu Womex ve velšském Cardiffu. Letos v létě ji čeká turné po Kanadě, Spojených státech a po Evropě a 18. září se zastaví v Praze v Lucerna Music Baru.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture NOMFUSI

Doporučené

Top