Detail info
Close

CARIBOU (CA) + Jessy Lanza (CA)

MEETFACTORY
CARIBOU (CA) + Jessy Lanza (CA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V Londýně usazený kanadský hudebník a matematik(!) Dan Snaith vydává hudbu už nějakých 14 let - nejdříve coby Manitoba, od roku 2005 po žalobě od frontmana kanadské punkové kapely The Dictators jako Caribou, v posledních letech pak také pod tanečnějším pseudonymem Daphni.


Jeho vícevrstevné koláže popových nápěvů, vícehlasů a frenetických rytmů jsou jen stěží charakterizovatelné, ale bez výjimky silně hitové. Poslední deskou "Swim" z roku 2010, vyhlášenou třeba prestižním serverem Resident Advisor coby deska roku a hlavně neúnavným koncertováním se Caribou katapultoval mezi stálice nezávislé hudební scény - tomu samozřejmě pomohlo i přátelství s Thomem Yorkem a společné světové turné s Radiohead o dva roky později. Poté se Dan z výsluní "vypařil", aby letos po oznámení několika festivalových vystoupení anoncoval šestou řadovou desku nazvanou "Our Love", následovanou velkým podzimním turné.



Na turné Caribou doprovodí kanadská zpěvačka Jessy Lanza, která zároveň hostuje na novém albu.

www.caribou.fm
www.meetfactory.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture CARIBOU (CA) + Jessy Lanza (CA)
picture CARIBOU (CA) + Jessy Lanza (CA)
picture CARIBOU (CA) + Jessy Lanza (CA)
picture CARIBOU (CA) + Jessy Lanza (CA)
Top