Detail info
Close

NAĎA URBÁNKOVÁ & Luboš Javůrek + BOKOMARA

NAĎA URBÁNKOVÁ & Luboš Javůrek + BOKOMARA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Stálice českého hudebního nebe, držitelka pěti Zlatých slavíků vystoupí společně se skupinou Bokomara Luboše Javůrka. Během koncertu zazní hity jako Blonďák s červenou bugatkou, Závidím, Drahý můj, Houpání a mnohé další.
Když Naďa Urbánková nedávno přikývla na nabídku vydat desku s texty Jiřího Grossmanna, ukázalo se, že několik písní bude třeba nahrát nově. Její cesty se tak setkaly s kapelníkem Bokomary Lubošem Javůrkem.
Písně vznikaly v jeho studiu a ukázalo se, že Bokomara je dokáže zahrát moderně a zároveň s citem k původnímu tvaru, že Naďa Urbánková je interpretuje se směsí mladého elánu a muzikantskévyzrálosti a v neposlední řadě, že si s Bokomarou a jejím kapelníkem rozumějí i lidsky. Logicky přišla nabídka na několik společných koncertů. Ohlas u publika byl až překvapivě dobrý. Toto spojení se stalo hvězdami největších festivalů.
Postupně vznikají nové písně napsané speciálně pro Naďu Urbánkovou, která navíc využívá svých hereckých a moderátorských zkušeností a svým šarmem osloví všechny generace.
Nenechte si toto spojení ujít!

Vstupné:
Předprodej: 290,- Kč / Na místě: 350,- Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture NAĎA URBÁNKOVÁ & Luboš Javůrek + BOKOMARA
picture NAĎA URBÁNKOVÁ & Luboš Javůrek + BOKOMARA
Top