Detail info
Close

Yamato: Raion - Howl of Lion

Yamato: Raion - Howl of Lion

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Nový jedinečný program k oslavě 20ti let na světových pódiích nejslavnějšího
bubenického souboru světa!

Japonský soubor YAMATO – pověstný a celosvětově vyhlášený bubenický ansámbl se vrací zpět do České republiky, aby oslavil 20. let své existence! U nás velice oblíbená bubenická parta zde již po řadu let beznadějně vyprodává sály a po skvělých show z let minulých se opět můžeme těšit na nezapomenutelný zážitek. Jejich strhující představení Heartbeat "Shin-on“, "Matsuri – Fiesta", "Gamushara - The Beat Of Courage" či "Rojyoh -The Beat On The Road“ byla naprosto jedinečným zážitkem, bubeníci si vždy svou propracovanou audio – vizuální kompozicí doslava podmaní publikum, vtipně komunikují s diváky, kteří se tak stávají součástí vzrušující Yamato hry.

Yamato slaví 20 let své existence a přinese opět vzrušující představení, které již pro 5 milionů diváků každé věkové kategorie znamenalo nezapomenutelný zážitek. Bubeníci Yamato opět rozduní bubny “Wadaiko“, které se svými rozměry pohybují od velikosti talíře po bubny široké přes metr v průměru, včetně bubnu Odaiko, který byl vytesán ze 400 let starého
stromu. Naprostá fyzická síla a pohyb bubeníků je stejně impozantní jako výsledná hudba v této vizuálné okázalé a vysoce zábavné show.

Na tuto oslavu dvaceti úspěšných let, bubeníci Yamato vytvořili speciální výroční turné “Raion – Howl of Lion!“, při kterém fanoušci zažijí velkolepou oslavu. Ta zahnuje to nejlepší z nejpamátnějších Yamato vystoupení.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Yamato: Raion - Howl of Lion
picture Yamato: Raion - Howl of Lion
picture Yamato: Raion - Howl of Lion
picture Yamato: Raion - Howl of Lion
picture Yamato: Raion - Howl of Lion
Top