Detail info
Close

La Loba (Lenka Vagnerová & Company)

La Loba (Lenka Vagnerová & Company)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

21:15 – La Loba (Lenka Vagnerová & Company)
22:15 – Koncert  Jany Vébrové

Ocenění Tanečnice roku 2014 pro Andreu Opavskou.
LA LOBA na první pohled zvláštní, docela mimořádná. Přesto si jí málokdo všimne. Nikdo jí neslyší, ale není němá. I když stojí, přece se točí.
La Loba je představení souboru Lenka Vagnerová & Company, které spojuje dva umělecké žánry a dvě jevištní osobnosti, a to tanečnici Andreu Opavskou a zpěvačku Janu Vébrovou. Vychází z jejich nespoutané energie, souhry a především síly projevu. Stěžejní složkou představení je hudba Ivana Achera vycházející v základu ze zvuku přírodních materií. Kosti, dřevo, struny a zvířecí kůže jsou elementární esencí pro vystavění rituálních nálad pojených naživo hlasem Jany Vébrové.
La Loba je inspirována příběhem, který si na různých místech Země předávají generace vypravěčů. Žena, která roky putuje krajinou a ze svých sbírek kostí skládá tvory, má schopnost bytosti na svět vracet, schovává a nosí v sobě život i smrt současně.
Choreografie a režie: Lenka Vagnerová
Účinkují: Andrea Opavská, Jana Vébrová
www.lenka-vagnerova.cz

www.odysea.pro

La Loba + koncert Jany Vébrové- 250 Kč
Koncert Jany Vébrové - 100 Kč - vstupenky pouze na koncert budou k zakoupení na místě před začátkem koncertu

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture La Loba (Lenka Vagnerová & Company)
Top