Detail info
Close

GRAVE DIGGER (GER)

GRAVE DIGGER (GER)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Zubatá se vrací! GRAVE DIGGER v létě s novým albem, na podzim ve Zlíně!

Veteráni německého power metalu GRAVE DIGGER právě dokončili práce na nové desce. Bude se jmenovat „Return of the Reaper“ (Zubatá se vrací) a na svět se dostane 11. července. Zpěvák a frontman Chris Boltendahl tvrdí, že album bude stylově podobné prvním deskám kapely „Heavy Metal Breakdown" a "Witch Hunter", tudíž se můžeme těšit na klasický heavy / speed metal obohacený o zkušenost posledních 30 let, které uplynuly od vydání jejich debutu. S novým albem budeme mít možnost seznámit se na podzim i naživo. Kapela vyrazí na turné German Metal Attack a německá metalová ofenzíva to bude masivní.

S GRAVE DIGGER budou na naše uši útočit další tři bandy - HEAVATAR, hrající power metal s prvky klasiky (Stefan Schmidt z VAN CANTO, Jörg Michael - ex-STRATOVARIUS, RUNNING WILD, A. R. PELL), dále NITROGODS bavící se real rock ‘n‘ rollem (Henny a Klaus - ex-PRIMAL FEAR, ex-FREEDOM CALL) a thrash metalová skupina WOLFEN. Jediný koncert GRAVE DIGGER v ČR proběhne 23. listopadu ve Zlíně, v Masters of Rock Café.

Vstupenky jsou už v prodeji - kupujte je výhodně v předstihu přímo zde on-line na našem webu nebo na našich prodejních místech.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture GRAVE DIGGER (GER)
picture GRAVE DIGGER (GER)
picture GRAVE DIGGER (GER)
Top