Detail info
Close

AGAINST ME!

AGAINST ME!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Against Me! přijedou do Prahy s albem Transgender Dysphoria Blues

Abychom použili název jedné jejich starší písničky – Against Me! je kapela, která se chechtá nebezpečí a překračuje všechna pravidla. Za mikrofonem stojí Laura Jane Grace a jejich nejnovější album Transgender Dysphoria Blues vyšlo v lednu 2014. Název jejich šesté desky vám nabízí rozhodné přikývnutí zprávě, která šokovala všechny fanoušky a otřásla rockovým světem – Grace je transgenderovou bytostí. Původním jménem Tom Gabel se představil jako žena Laura Jane Grace v květnu roku 2012. Na albu Transgender Dysphoria Blues je Grace poprvé v historii kapely ženou, ale výrazné změny v tradičním soundu kapely nečekejte.
Historie Against Me! začala v roce 1997. Časem se stali významnou kapelou na punkové scéně.
V jejich energické hudbě lze zaslechnout folk a dokonce i dřevní country a jejich první tři indie alba Against Me! is Reinventing Axl Rose (2020), As The Eternal Cowboy (2003) a Searching For A Former Clarity (2005) kapele získala zástupy oddaných fanoušků. V roce 2007 vydávají u Sire desku New Wave, kterou produkoval Butch Vig (Nirvana, Garbage, Green Day). Časopis SPIN ji nazval Album of the Year. Po vydání dalšího alba White Crosses se kapela rozchází s labelem Sire. 
Na Transgender Dysphoria Blues je deset písniček – jsou o strachu a úzkosti, ale i o bitvě a vzdoru. Našlapané album si vysloužilo nadšené recenze.
S Grace a Bowmanem se na albu objevili zcela noví hudebníci. Na basovou kytaru si v FUCKMYLIFE666 a Unconditional Love zahrál v Fat Mike z NOFX, zatímco Laura Jane hrála v osmi zbývajících skladbách. Stálým basákem kapely se později stal Inge Johannson (původně ze švédských International Noise Conspiracy).
Na bicí hraje Atom Willard, který kdysi hrál s Rocket From the Crypt a později si zabubnoval s Offspring, Angels & Airwaves a Social Distortion.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture AGAINST ME!
Top