Detail info
Close

DIE HAPPY (GER): Unplugged Tour 2014

DIE HAPPY (GER): Unplugged Tour 2014

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DIE HAPPY vydávají nové album. V létě zahrají na Masters, aby se v říjnu vrátili - s unplugged show!

Martu Jandovou a její skupinu čeká neobyčejný rok. DIE HAPPY, kteří letos slaví 20. výročí vzniku, vydávají na konci týdne - tento pátek 28. února - novou, osmou studiovku EverLove. V jejich třinácti skladbách se odráží fakt, že členové kapely spolu prožili polovinu svých životů, kterou strávili ve vzájemném přátelství stejně jako to, že Marta se vloni v srpnu stala mámou - nechal se slyšet bubeník Jürgen Stiehle. Ani tentokrát nebude nouze o echt rock, což z pozice koproducenta desky pohlídal Henning Rümenapp - kytarista GUANO APES.
Hity z alba EverLove, stejně jako starší oblíbené pecky DIE HAPPY si naživo poslechneme v klasickém rockovém setu na festivalu Masters od Rock ve Vizovicích.
Nedlouho nato, v sobotu 18. října, se DIE HAPPY do republiky vrátí, aby na pódiu pražského Rock Café, stylizovaného do scény útulného obývacího pokoje, odehráli unplugged show. Kvartet hudebně doprovodí několik hostů - Patrick Wieland na kytaru, Lutz Möller u piana nebo Tayfun Schulzke za bicími. Rockové skladby vystrojené do akustické večerní róby - to je slogan těchto koncertů…

Vstupenku na koncert DIE HAPPY Akustik Tour 2014 za zaváděcí cenu 400,- Kč si objednejte odsud nebo na libovolném prodejním místě Ticketportal.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture DIE HAPPY (GER): Unplugged Tour 2014
picture DIE HAPPY (GER): Unplugged Tour 2014
Top