Detail info
Close

DOMINIC MILLER & BAND/DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE

DOMINIC MILLER & BAND/DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Stingův dvorní kytarista Dominic Miller vystoupí v Pacově

Vynikající kytarista, jehož kariéra je spojena především se zpěvákem Stingem, se českým divákům, fanouškům a posluchačům představí v květnu v Pacově, kde vystoupí na jednom pódiu i s Danem Bártou.

Dominic is my right and my left hand (Sting)

Tradiční hudební festival Pacovský poledník začne letos již 10. května, kdy v pacovské sokolovně vystoupí kytarista Dominic Miller&Band a Dan Bárta&Illustratosphere. Oba hudebníci představí svá nová alba. Dominic Miller vydal po dvou letech své další sólové album pod názvem Adhoc, Dan Bárta má na kontě novou desku Maratonika.

Dominic Miller platí v hudebním světě za vrcholného profesionála. Obdivuhodné, a zcela nepřehlédnutelné je jeho těsné propojení se Stingem, které trvá již přes 20 let. Ve Stingově kapele se v průběhu let vyměnili téměř všichni muzikanti, ale Dominic Miller zůstává. Podílí se na Stingově produkci nejen jako kytarista, ale i jako skladatel a aranžér. Ze společné tvorby je známá například skladba Shape Of My Heart.
Miller se však podílel na více než dvou stovkách alb zpěváků zvučných jmen. Mezi nejzajímavější patří jeho spolupráce s umělci jako Peter Gabriel, Bryan Adams, Rod Stewart, Paul Young nebo Luciano Pavarotti. Podílel se na albech Philla Collinse, Tiny Turner, Chrise Bottiho, kapely Level 42, The Chieftains, bluesových The Nighthawks nebo naposledy zpěvačky Katie Melua.
V letošním roce Miller hostuje také na koncertech Paula Simona.

Tuto výjimečnou hudební událost na 15. poledníku si rozhodně nenechte ujít!

www.polednik.cz
www.dominicmiller.com
www.danbarta.cz

POZOR ZMĚNA! Koncert se přesouvá do Sokolovny v Pacově! INFORMACE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture DOMINIC MILLER & BAND/DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE
picture DOMINIC MILLER & BAND/DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE
picture DOMINIC MILLER & BAND/DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE
Top