Detail info
Close

MASTERS OF ROCK 2014

MASTERS OF ROCK 2014

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Největší slavnost rockové a metalové hudby na našem území - Masters of Rock - již podvanácté a opět v plné síle!. Tento již kultovní festival láká desetitisíce fanoušků z celého světa na svou opojnou atmosféru, kterou nabízí areál likérky R. Jelínek obklopený Vizovickými vrchy!

Pozvání na festival Masters of Rock 2014 například přijali tyto hvězdy rockové a metalové scény: DREAM THEATER (USA), HELLOWEEN (GER), SABATON (SWE), SEBASTIAN BACH (USA), ANTHRAX (USA), AIRBOURNE (AUS), UNISONIC (GER), ARCH ENEMY (SWE), BEHEMOTH (POL), MICHAEL SCHENKER'S TEMPLE OF ROCK (GER), KROKUS (SUI), STRYPER (USA), EPICA (NED), THE EXPLOITED (SCO), ELUVEITIE (SUI), KORPIKLAANI (FIN), FREEDOM CALL (GER), DIE HAPPY (GER), AXXIS (GER), TERRANA (USA/ITA) a další.

Tuzemskou scénu budou mimo jiné reprezentovat: CITRON & TANJA, ROCKSYMPHONY - M. Jandová & H. Toužimský s FBM Zlín, KREYSON, ŠKWOR, DOGA, SEBASTIEN & Tony Martin (ENG), SALAMANDRA, LEGENDY SE VRACÍ, SIX DEGREES OF SEPARATION, THE SNUFF, FORREST JUMP, BLACK WIDOW a mnoho dalších kapel, se kterými se budete moci setkat při autogramiádách.

Kompletní program na hlavní stagei festivalu.

Limitovaná edice vstupenek na jednotlivé dny za zaváděcí cenu 850,- Kč (platnou max. do konce května) je v prodeji. Čtyři dny rocku, metalu, přátelství a zábavy se dají zvládnout i za jeden den!

Více info o festivalu, nově potvrzených kapelách na www.mastersofrock.cz a FB stránkách, kde se postupně objevují další informace a novinky k festivalu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MASTERS OF ROCK 2014
picture MASTERS OF ROCK 2014
picture MASTERS OF ROCK 2014
picture MASTERS OF ROCK 2014
picture MASTERS OF ROCK 2014
Top