Detail info
Close

Ibrahim Maalouf

Ibrahim Maalouf

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZFESTBRNO 2014
14. 4. 2014, 19:30, Fléda, Brno
www.jazzfestbrno.cz  

Ibrahim Maalouf (RL/FRA)
Ibrahim Maalouf – trubka, Laurent David – baskytara, Xavier Rogé – bicí, Frank Woeste – Fender Rhodes, François Delporte – kytara, Youenn Le Cam – bretoňské dudy, flétna, trubka, Yann Martin – trubka, Martin Saccardy – trubka

Ibrahim Maalouf pochází z Libanonu a je dnes skutečnou hudební osobností. Nenechává se žánrově omezit, mezi své hudební vzory řadí v jedné rovině Milese Davise, Dizzyho Gillespieho, Mahlera, Bacha, Mozarta, hip hop, francouzské šlágry, elektroniku a pop-music a všechny dodnes podvědomě promítá do vlastního stylu, pracujícího ještě s prvky arabskými, jazzrockovými i funkovými. Natáčel a koncertoval s Elvisem Costellem, Stingem, Erikem Truffazem a dalšími. Nejdůležitější však pro něj zůstává vlastní tvorba, kterou zachycují mimořádně úspěšná alba Diasporas (2007), Diachronism (2009), Diagnostic (2012) a Illusions (2013).

Vstupenky jsou na stání.

Zpět na program JAZZFESTBRNO 2014

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top