Detail info
Close

E Converso/ Limbo/ V. Křišťan – Imprints Project

E Converso/ Limbo/ V. Křišťan – Imprints Project

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZFESTBRNO 2014
1. 4. 2014, 19:30, Fléda, Brno
www.jazzfestbrno.cz 

E Converso (CZ)
Michal Wróblewski – altsaxofon, basklarinet, Jan Pisklák – kytara, efekty, Vladimír Micenko – kontrabas, baskytara, Jan Chalupa – bicí 
Kapela E Converso, jež vznikla v roce 2011, pracuje s náladou, náhodou a emocemi tak, že její formálně plastické kompozice mohou zaznít každý večer úplně jinak. Od svého vzniku kapela pravidelně účinkuje na koncertech a festivalech po celé České republice a v lednu letošního roku natočila debutové album, které vyjde na podzim.
Limbo (CZ)
Pavel Hrubý – saxofony, basklarinet, František Kučera – trumpeta, křídlovka, Taras Vološčuk – kontrabas, Dušan Černák – bicí Limbo je kapela rozkročená mezi více žánry a na první poslech ji můžeme řadit k jazzově improvizingové scéně, ale skupina se z těchto pozic dokáže vyhoupnout k nedefinovatelné hudební poloze. Členové kapely nasávají inspiraci ze všech možných stran, žánrů, situací a prostředí a s originalitou sobě vlastní ji pak přetavují v neopakovatelnou hudbu.
Vít Křišťan Imprints Project (CZ/SK/PL)
Vít Křišťan – klavír, Fender Rhodes, klávesy, zpěv, Roman Vícha – bicí, perkuse, Jaromír Honzák – kontrabas, baskytara, Oskar Török – trubka, Marek Kądziela – kytara, Agnieszka Twardoch – zpěv
Základem nejnovějšího Křišťanova projektu bylo klavírní trio založené v roce 2010 s cílem bylo vytvořit pestrou a bohatou mozaiku, a proto do do projektu pozval polského kytaristu Marka Kądzielu, slovenského trumpetistu Oskara Töröka a polskou zpěvačku Agnieszku Twardoch. Všichni přitom zaplňují mozaiku alba otisky své jedinečné muzikálnosti a zakódovaných emocí.

Zpět na program JAZZFESTBRNO 2014

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top