Detail info
Close

THE VELVET UNDERGROUND REVIVAL BAND

THE VELVET UNDERGROUND REVIVAL BAND

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Klub Mersey čeká výjimečná událost: pocta newyorské formaci The Velvet Underground, kterou založil nedávno zesnulý Lou Reed, v podání hudebníků z kapel The Plastic People Of The Universe a Garage. Legendární newyorští The Velvet Undergroud svou hudbou ovlivnili spoustu generací alternativních skupin.

Velvet Underground Revival Band si poprvé společně zahrál v roce 1987 v Praze na památném koncertě s Nico. V dubnu 1990 je ke společnému koncertu v Praze přizval Lou Reed a lednu 2005 kapela doprovodila Scénické rozhovory v pražském Švandově divadle s Lou Reedem a Václavem Havlem. V jejich závěru si spolu s Reedem zahráli skladbu Sweet Jane. Skupina stále průběžně koncertuje, avšak vzhledem k vytíženosti hudebníků ve svých „rodných“ kultovních kapelách, Garage (Jan Macháček), The Plastic People of the Universe (Josef Janíček, Jiří Kabeš), DG 307 (Jan Pokorný) a dalších, hraje skupina pouze výjimečně a svátečně. Uslyšíte všechny známé hity Velvetů od hlukových stěn Heroinu po křehké Pale Blue Eyes.

Program večera doplní DJ Vincent Vega, matador brněnské undergroundové scény.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE VELVET UNDERGROUND REVIVAL BAND
Top