Detail info
Close

SÁZAVAFEST 2014

SÁZAVAFEST 2014

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Sázavafest 2014 pokračuje na osvědčeném místě!

XIV. ročník Sázavafestu proběhne opětovně v magickém prostředí zámeckého lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Termín konání je tradiční – první víkend v srpnu, tentokrát 31.7. - 2.8.2014.

. Zahraniční hvězdou se stane nejvýraznější uskupení electro swingové revoluce, která v současnosti dobývá evropské metropole jako Paříž, Berlín nebo Londýn – řeč je o francouzském duu BART & BAKER. Stejný žánr pak zastoupí vycházející hvězda KLISCHÉE. Dále účast potvrdila mezinárodní partička se základnou v Německu MR ŽARKO, hrající zběsilé balkánské rytmy. Dalším německým zástupcem bude syrovou energii šířící parta FUCK ART, LET´S DANCE! nebo písničkářka JOHNA, z Rakouska dorazí indie THE BETH EDGES.
Z českých kapel svou účast již potvrdila česká hudební stálice CHINASKI, festivalové hraní obnovuje také nejslavnější česká zpěvačka LUCIE BÍLÁ, klasický funky ansámbl MONKEY BUSINESS a také unikátní hudební uskupení pod vedením jednoho z nejlepších českých zpěváků, totiž DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE. Dvě vystoupení, přičemž jedno akustické, předvede MICHAL HRŮZA.
Letos je na čtvrteční den přichystán speciální program – o Zvířecím dnu vystoupí na hlavní scéně jen zvířecí kapely – těšit se můžete na ŠKWOR, STO ZVÍŘAT, MEDVĚD 009, KOHOUT PLAŠÍ SMRT, PUB ANIMALS a mnoho dalších.

Pro držitele karet ISIC, ALIVE, ITIC a IYTC je možné uplatnit slevu ze vstupného. Nárok na slevu bude kontrolován u vstupu na festival = průkazy s sebou! 

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SÁZAVAFEST 2014
Top