Detail info
Close

RYTMY AFRIKY 2013 - festival africké hudby a tance

RYTMY AFRIKY 2013 - festival africké hudby a tance

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Rytmy Afriky 2013 - osmý ročník festivalu africké hudby a tance

Kdo chodí na Rytmy Afriky, ten netrpí zimomřivostí!
Tradiční podzimní multikulturní akce tentokrát ve znamení dvou hvězd guinejské hudby! Djeli Moussa Condé (Guinea, FR), Tonton Sylla & band (Guinea, CZ), Marimba Mama & Michael Delia (CZ, USA), Ancient Groove, Tubabu duo, Báseň z kabelky, Dj Suki Djeli

Moussa Condé - podle RFI jeden z nejlepších hráčů na koru na světě
, africký griot přesídlený v roce 1993 do Francie. Ve světě world music žádný nováček, i když první sólové album vydal až po padesátce. Jeho služeb coby virtuoza na západoafrickou koru využili takoví giganti, jako Salif Keïta, Richard Bona, Manu Dibango, Mory Kanté nebo Césaria Evora.
S úspěchem vystupoval na mnoha koncertech a festivalech po celém světě.

Tonton Sylla - "King of Conakry", slavný guinejský hráč na djembe, žák legendárního Famoudou Konate, ve svém rodišti v Conakry je považován za jednoho z lídrů nové hudební generace.

Domácí scénu okouzlenou magií africké hudby bude opět reprezentovat několik projektů. Novinkou připravenou speciálně pro festival je "Báseň z kabelky", tanečně-hudební představení několika tanečnic a bubeníků s výtvarným doprovodem.

Začátek 18:30 /  Předpokládaný konec 02:00


Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

ZTP/P info:
vozíčkář se slevou 50%, bezbariérový přístup zajištěn
držitelé průkazu ZTP/P a jedna osoba jako doprovod se slevou 50%
Slevy jsou k dispozici na prodejních místech Ticketportal.cz i přímo na ticketportal.cz - po výběru počtu vstupenek zvolte slevu V NÁKUPNÍM KOŠÍKU.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top