Detail info
Close

PRETTY MAIDS & PINK CREAM 69

PRETTY MAIDS & PINK CREAM 69

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DVĚ LEGENDY MELODICKÉHO METALU  VYSTOUPÍ PO 21 LETECH OPĚT V PRAZE
2. ŘÍJNA 2013 V RETRO MUSIC HALL.


PRETTY MAIDS
- dánská legenda a autoři a interpreti takových hitů jako Future world, Please don‘t leave me, Lethal heroes nebo aktuálně Little Drops Of Heaven, atd. stále žije a vydala v tomto roce nové cd Motherland, se kterým vyjíždí na světové turné. Po dlouhých letech nemine Prahu a my se můžeme těšit na stále svěží melodie z autorského pera Ronnieho Atkinse /zpěv/ a Kena Hammera /kytary/  - dvojice, která drží prapor kapely nad hlavou už od roku 1981.
PINK CREAM 69 - Neméně známou legendou, která vystoupila v Praze pouze jednou, jako předkapela skupiny Europe /v rámci Prisoners in Pradise tour 1992/, jsou němečtí Pink Cream 69. Můžeme zavzpomínat na skladby jako jsou  Talk to the Moon,Keep your eye on the Twisted, Shame nebo Break The Silence...Kapela také nespí a vydala nové CD s názvem Ceremonial. Jsou na něm ve správném poměru namíchány všechny ingredience pro které máme tuto kapelu tak rádi.
Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

ZTP/P info:

vozíčkář se slevou 50%, bezbariérový přístup zajištěn 
držitelé průkazu ZTP/P a jedna osoba jako doprovod se slevou 50%
Slevy jsou k dispozici na prodejních místech Ticketportal.cz i na internetu, po výběru vstupenky zvolte požadovanou slevu  Asistence pro vstupenky se slevou:  +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz


A POZOR! Hned po Praze si Pretty Maids zahrají v pátek 4.10.
s kapelou Black Tiger v plzeňské Šeříkovce! Vstupenky a bližší info ZDE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top