Detail info
Close

STONE SOUR (USA)

STONE SOUR (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

STONE SOUR (USA)
20.6.2013 20:00
Lucerna, Velký sál
Štěpánská 61, PRAHA

Stone Sour, americká rocková kapela, jejímiž členy jsou také Corey Taylor a James Root ze Slipknot, na své čtvrté desce, která se jmenuje House of Gold & Bones — Parts 1 & 2, na jistotu nehraje. 

House of Gold & Bones Parts 1 & 2, obsahuje 23 skladeb a poutavý příběh. Part 1 – prvních 11 písniček – vyšlo v říjnu roku 2012 a Part 2, která příběh dokončí, vyjde letos.
Písničky navodí atmosféru a rozjedou příběh, ale House of Gold & Bones je multimediální zážitek. Videoklipy, prezentace online, obal alba, koncert a dokonce kreslený příběh – tohle všechno celý příběh pořádně rozšíří a znásobí jeho účinek. Lehká věc to není, ale Stone Sour mají rádi výzvy.

 Tahle hardrocková parta z Iowy ověnčená zlatými deskami prodala po celém světě pře čtyři milióny desek svých donedávna tří alb.
Jejich debut s názvem Stone Sour a druhé album Come What(ever) May jen o fous na zlato nedosáhly, ale třetí deska z roku 2010 Audio Secrecy debutovalo na šestém místě v Billboard Top 200. Mají v zásobě hity jako “Through Glass,” “Say You’ll Haunt Me” a “Bother,” a získali tři nominace Grammy. S takovými úspěchy by tahle kapela—Corey Taylor [zpěv], James Root [kytara], Josh Rand [kytar Roy Mayorga [bicí]— mohla usnout na vavřínech, ale u jejich nového projektu pořádně kopli do vrtule!

Info ZTP/P zde

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture STONE SOUR (USA)
Top