Detail info
Close

ARAKAIN DVD TOUR 2013

ARAKAIN DVD TOUR 2013

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ARAKAIN DVD TOUR 2013

Česká metalová jednička skupina Arakain letos slaví 30 let existence. Celý rok 2012 se nese ve znamení tohoto jubilea. A tak má Arakain za sebou vyprodané jarní turné s exkluzívním hostem Lucií Bílou, které shlédlo na 40.000 fanoušků, rekordní počet odehraných letních festivalů a nyní dokončuje druhou polovinu výročního turné. Jako poděkování fanouškům Arakain přinesl novinkové DVD, na němž byly zachyceny jedinečné okamžiky příprav a zkoušek na jarní turné s Lucií Bílou, okořeněné prostřihy z letních open air festivalů a dalšími bonusy. V období, kdy má kapela před sebou poslední tři letošní koncerty, již plánuje příští sezónu.
Rok 2013 přinese další zbrusu nové DVD ze záznamu pražského výročního megakoncertu, který se odehrál na podzim v hale na PVA Výstavišti v Letňanech. Zde byla zachycena fascinující atmosféra jak koncertu Arakainu s hosty Lucií Bílou a Petrem Kolářem, tak i vystoupení dalších 16 kapel v roli gratulantů.
Toto nové DVD bude dárkem pro prvních 3000 fanoušků, kteří si zakoupí v předprodejích vstupenky na koncerty turné 2013. Kapela je v naprosté herní pohodě a již nyní prozrazuje, že v novém programu zazní skladby, které se nevešly do playlistu 2012 a fanoušci si je velice přejí slyšet. Chystají se dávno nehrané nebo úplně nové skladby a další velké překvapení.
Turné bude nazváno jednoduše DVD tour 2013 právě proto, že prvních 3000 zájemců jej získá ke vstupence zcela zdarma. DVD vychází v den prvního koncertu 8.3. 2013 – a návštěvníci jej obdrží u vstupu na koncert.

www.arakain.eu  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ARAKAIN DVD TOUR 2013
Top