Detail info
Close

PRAGUE CELLO QUARTET

PRAGUE CELLO QUARTET

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Prague Cello Quartet: Petr Špaček, Jan Zvěřina, Jan Zemen, Ivan Vokáč
Originální kvarteto s nenapodobitelnou atmosférou nemá v současnosti na českém hudebním trhu obdoby. Vystoupení profesionálních violoncellistů, vítězů mnoha světových soutěží a sólistů předních českých orchestrů, dokáže obecenstvo strhnout a nadchnout nejen dokonalostí provedení skladeb ve vlastních úpravách, ale i vtipností ztvárnění hudby mnoha rozličných žánrů. Posluchači z koncertu odchází nejen nabiti novou energií a veselostí, ale i obohaceni o netradiční zážitek.
Kvarteto debutovalo s velkým úspěchem v roce 2006 a ihned si získalo obrovskou přízeň mladého publika. V roce 2011 vydalo kvarteto své 1. CD s názvem No.1. Na jaře 2013 pro neobyčejný zájem z řad veřejnosti bude natáčet své druhé CD.
WWW.PCQ.CZ Na programu koncertu jsou nejnovější úpravy populárních písní, soundtracků, skladeb i další zajímavé kreace z jeho osvědčeného repertoáru.
Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!
SLEVA Pro děti do 15 let věku včetně, pro studenty a pro seniory od 65 let vstupenky za 100,- Kč - slevy jsou k dispozici na prodejních místech i na ticketportal.cz - po výběru vstupenek zvolte požadovanou slevu.

ZTP/P info: Pozor, ztížený přístup po schodišti! Vozíčkáři za 100,- Kč do přízemí, držitelé průkazu ZTP/P a jejich doprovod (jedna osoba) za 100,- Kč - slevy jsou k dispozici na prodejních místech i na ticketportal.cz - po výběru vstupenek zvolte požadovanou slevu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top