Detail info
Close

THE BEATLES REVIVAL: Vánoční koncert / K. Kahovec

THE BEATLES REVIVAL: Vánoční koncert / K. Kahovec

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

THE BEATLES REVIVAL: Vánoční koncert
zvláštní host večera: LEGENDÁRNÍ KAREL KAHOVEC!

The Beatles Revival Band
z Kladna jsou jednou z nejúspěšnějších evropských revivalových skupin. Vystupují od roku 1996 a mají za sebou více než 1700 úspěšných koncertů, TV natáčení, vystoupení v divadlech a kulturních centrech, na firemních párty a plesech, večírcích, festivalech a Silvestrech a to nejen v Čechách ale i v Holandsku, Polsku, Francii, Maďarsku, na Slovensku a dokonce v rodišti legendární čtveřice - severoanglickém Liverpoolu!
Klíčem k tomuto obrovskému úspěchu je nejen dokonalé nastudování a provedení každé z padesáti skladeb, které má skupina v repertoáru, ale i neuvěřitelná fyzická a hlasová podobnost členů skupiny s opravdovými Beatles. Perfektní image doplňují čtyři sady přesných kopií kostýmů, ve kterých Beatles vystupovali, stylové účesy a detailně okopírované charakteristické pohyby jednotlivých členů na pódiu. Vše korunuje pro Beatles nepostradatelný levoruký baskytarista, který s lehkostí a dokonalým feelingem hraje party svého protějšku - Paula McCartneyho.
Dále skupina používá jedině originální vintage nástroje Rickenbacker, Gretsch, Hofner a Ludwig a aparatury VOX, na něž hráli Beatles a díky nimž je dosaženo absolutně autentického zvuku, který znáte z desek či záznamů koncertů Beatles. Dokonce i takové zdánlivě nepodstatné detaily jako originální chromované stojany VOX pod zesilovače nebo originální boty Beatles Chelsea Cavern Boots jsou pro skupinu důležité. Žádná odchylka od originálu není dovolena.
Na pozvání do anglického Liverpoolu vystoupili třikrát v legendárním Cavern Clubu. Po vystoupení přišel dokonce skupině poděkovat dlouholetý tajemník Beatles Alistair Taylor. Prohlásil, že vystoupení bylo naprosto dokonalé a chvílemi prý nevěřil, že na pódiu nehrají praví Beatles.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture THE BEATLES REVIVAL: Vánoční koncert / K. Kahovec
Top