Detail info
Close

SPORCELAIN - GENERALI TOUR 2012

SPORCELAIN - GENERALI TOUR 2012

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SPORCELAIN – GENERALI TOUR 2012
„ Na perutích hudby do jiných sfér…“

PAVEL ŠPORCL – HOUSLE

Kapela Šporcelán ve složení:

basová kytara/kontrabas: Ondřej Čech
syntezátory: Jiří Hutárek
piano: Václav Kramář
bicí: Zbyněk Raušer
perkuse: Tokhi

Host: Tereza Černochová

Nejoriginálnější český houslista se opět vydá novým směrem a vyrazí na své tradiční turné po českých městech. Tentokrát s koncertním provedením nejnovějšího crossoverového alba Sporcelain, v němž vedle svých typických modrých houslí předvede i elektrické housle Violectra, které si před časem dovezl z Londýna.

Stejnomenná nahrávka se okamžitě po svém uvedení dostala do čela žebříčku TOP 10 nejprodávanějších CD. Pavel Šporcl na desce dokazuje, že je všestranným umělcem. Projektem Sporcelain Šporcl přivádí svůj přesvědčivý pohled na housle ve 21. století a poprvé se také představuje jako autor a spoluautor hudby.

Program koncertu byl premiérován v rámci Hudebního festivalu Znojmo 23. 7. Tamní koncert, který navštívilo víc než 1 100 diváků sklidil strhující úspěch a standing ovation. Program projektu Sporcelain je stejně jako stejnojmenné CD sestaven jak ze Šporclových vlastních kom¬pozic, tak ze skladeb O. Brouska, A. Moricconeho, K. Jenkinse, J. Brella, či R. Holého, který původní nahrávku produkoval.

www.pavelsporcl.cz
www.facebook.com/pavelsporcl

ZTP a ZTP/P 150,-
Informace o ZTP a ZTP/P na telefoním čísle 224 091 439

Koncert Praha:
Parking C; 5. a 6. patro; hodina 50,- Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top