Detail info
Close

BASKETBALL TOURNAMENT: 3 DAYS 26.-28.05.2017

BASKETBALL TOURNAMENT: 3 DAYS 26.-28.05.2017

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

6. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO BASKETBALOVÉHO TURNAJE ŽEN 2017
6th WOMEN'S INTERNATIONAL BASKETBALL TOURNAMENT KARLOVY VARY
ROZPIS ZÁPASŮ / MATCH SCHEDULE

Palubovka karlovarské KV Areny již tradičně přivítá mezinárodní basketbalový turnaj žen, který se letos v Karlových Varech uskuteční již pošesté, a to v termínu 26.-28.05.2017.
A právě letošní ročník má i nádech exkluzivity, neboť zde domácí výběr absolvuje poslední přípravný turnaj před Mistrovstvím Evropy, pořádaným na konci června právě v České republice (v Hradci Králové a v Praze).
Kvalitní obsazení turnaje slibuje skvělé basketbalové zápasy. Vedle domácího výběru zde budou mít diváci šanci vidět úřadující mistryně Evropy ze Srbska, účastnice posledního Mistrovství světa i Olympijských her z Číny a v posledních letech zlepšující se výběr z Lotyšska.
Vedle zápasů jsou pro diváky připraveny i doprovodné akce a soutěže.

ZVLÁŠTNÍ BONUS pro prvních 100 permanentek zakoupených do SEKTORU 110!
Jejich držitelé mají zajištěn volný vstup na zápasy Kvalifikace Mistrovství světa ve volejbalu mužů, které se hrají 24.-28.05.2017 v Hale míčových sportů KV Aréna.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
vstupenky na sezení do jednotlivých sektorů bez místenek - open sitting / slevy NE / bezbariérový přístup ANO, pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P vyčleněn zvláštní prostor "*105 ZTP/P-DISABLED"

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top