Detail info
Close

ČESKO x RUSKO - Euro Hockey Tour

ČESKO x RUSKO - Euro Hockey Tour

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Na jaře roku 2015 čeká českou hokejovou reprezentaci 6 domácích utkání a hned ta první dvě budou skutečnou prověrkou výběru trenéra Růžičky. Národní tým se totiž v rámci nové hracího schématu turnaje Euro Hockey Tour střetne 5. a 7. února proti tradičnímu rivalovi z Ruska.
"Utkání s Rusy jsou vždy vypjaté a i já osobně je prožívám více než s jinými soupeři. Věřím, že fanoušci náš tým přijdou podpořit a vytvoří oběma týmům bouřlivou atmosféru. První zprávy z Karlových Varů hovoří o poměrně velkém zájmu veřejnosti, proto jsme se zahájili prodej vstupenek co nejdříve, aby fanoušci mohli vstupenky využít i jako vánoční dárek. To se samozřejmě týká i utkání v Praze. Již nyní pozorujeme vyšší zájem o utkání národního tým v této výjimečné sezóně, ceny vstupenek ale držíme v rozumné hladině, naším cílem je především mít plné ochozy a těžit maximálně z domácího prostředí. Snad to klukům pomůže naskočit na vítěznou vlnu," uvedla ředitelka BPA Jana Obermajerová.
Časy utkání byly stanoveny po dohodě s Českou televizí.

Sektory určené pro domácí kotel: 104, 105 / Sectors only for Czech hockey fans: 104, 105

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

ZTP/P info:
bezbariérový přístup zajištěn, pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a jejich doprovod
vyhrazena místa ve zvláštních sektorech za sníženou cenu

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top