Detail info
Close

VIVALDIANNO & ČÍSLO NA BOHA 2014

VIVALDIANNO & ČÍSLO NA BOHA 2014

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

VÁNOČNÍ BENEFIČNÍ KONCERT V KV ARENĚ
KV Arena v letošním roce pro návštěvníky připravila Vánoční koncert s charitativním podtextem.
Ve spolupráci se Zdeňkem Podhůrským a Michalem Dvořákem uspořádá koncertní představení, které navazuje na Číslo na Boha tour 2014.
Zakoupením vstupenky na tento benefiční koncert, každý návštěvník podpoří přímou cestou částkou 50 Kč dítě s hendikepem z Karlových Varů.

ČÍSLO NA BOHA

je charitativní projekt, který svými kulturními aktivitami podporuje děti s hendikepem tam, kde státní podpora selhává. Jeho patronem je herec, zpěvák a hudebník Zdeněk Podhůrský, který se v rámci koncertu představí se svou skupinou Underhill Band ve stylu rockového šansonu..
UNDERHILL BAND Zdeněk Podhůrský zpěv a elektroakustická kytara / Zdeněk Beran klávesy / cajón / Dagmar Sečkařová housle / Lukáš Jílek elektrická kytara / Gabriela Urbánková vokál / perkuse

VIVALDIANNO
je nadčasový hudební projekt, ve kterém si své role rozdělili renomovaní interpreti různých žánrů a na základech klasické hudby minulých století vytvořili pestrobarevnou zvukovou paletu hudební současnosti.
Klasikou odkojený houslový virtuos Jaroslav Svěcený a rockový klavírista i skladatel Michal Dvořák, zakládající člen skupiny Lucie, se pustili do nového projektu, který plánují představit v roce 2015.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

ZTP/P info
:
Vozíčkáři a držitelé průkazu ZTP/P za 450 Kč.
Sleva pro jednu osobu jako doprovod držitele průkazu ZTP/P (cena po slevě 1 Kč). Pozor, doprovod musí do Areny vstoupit společně s příslušným držitelem průkazu ZTP/P, vstupenky musí být ve shodném sektoru a vedle sebe. Sleva je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i on-line přímo na ticketportal.cz - zvolte ji v nákupním košíku.

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top