Detail info
Close

VEČER LEGEND 12

VEČER LEGEND 12

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

VEČER LEGEND 12

Večer legend pořadové číslo 12! Středa 16. 11. 2016, Semilasso, Brno. Čeká na nás „květinový“ večer, který představí po 5 letech na jednom podiu nejlepší tribute bandy JANIS JOPLIN, JIMI HEDRIX,THE DOORS a LED ZEPPELIN! Přijďte si připomenout hudební revoluci ze 60. let den před výročím revoluce sametové!

Jako první na akci vystoupí skupina Janis Joplin revival v čele se zpěvačkou Táňou Poláčkovou. Kapela v Brně oslaví 20 let na scéně. Sál Semilassa rozproudí následně oblíbená brněnská revivalová formace The Myst, díky které nepřijdou zkrátka fanoušci Led Zeppelin. Bude to poslední koncert s jejich zpěvákem Štěpánem Axmanem. Dani Robinson svou hrou i pódiovou show uchvátil brněnské publikum již před 5 lety. Tento americký kytarista má za sebou v nedávné době například turné spolu s původním baskytaristou Jimi Hendrixe Billy Coxem. Večer uzavře autentický The Doors tribute Other Voices z Prahy.

Vstupenky jsou k dostání za 250 Kč v předprodeji (v síti Ticketportal a v obvyklých brněnských předprodejích), na místě budou stát 290 Kč.

JANIS JOPLIN revival (CZ)
LED ZEPPELIN revival (CZ)
Myst JIMI HENDRIX revival (USA+CZ)
Stonefree Czech Experience THE DOORS revival (CZ) Other Voices

WWW.VECERLEGEND.CZ

Facebook profil akce

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VEČER LEGEND 12
picture VEČER LEGEND 12
picture VEČER LEGEND 12
picture VEČER LEGEND 12
Top