Detail info
Close

Bratři v tricku: PLOVÁRNA, JATKA78

Bratři v tricku: PLOVÁRNA, JATKA78

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JATKA78, Holešovická tržnice, hala č. 7 a 8
Jateční ulice, Praha 7
program JATKA78, MÍSTO PRO NOVÉ UMĚNÍ!

koncepce a režie VERONIKA RIEDLBAUCHOVÁ
scénografie Marianna Stránská
light design Šimon Kočí
produkce ART Prometheus
Účinkují
Adam Jarchovský, Václav Jelínek a Kristýna Vlčková

Nechte na sebe dýchnouti atmosféru časů minulých, kdy muži pečovali o své zdraví a tělesnou čistotu v říčních lázních. Nerobíce věcí užitkových, trávili i seberozmarnější léta v tvůrčí zahálce, rozmlouvajíce nad tématy světotvornými. Ve chvíli, kdy na prkna plovárenská zavítá dívka povahy nadmíru jemné, rozbíhá se děj a není v ničí moci, aby jej zadržel. K ďasu!
Představení je volně inspirováno novelou Rozmarné léto Vladislava Vančury. Poetiku tohoto autora převádí s lehkostí a jemnou groteskou do pohybové humoresky, v níž využívá cirkusových disciplín - žonglování, provazochodectví a párové akrobacie. Záhady. Humor. Srdcervoucí podívaná.
Premiéra 15.2.2013

"Trojice účinkujících vše zvládá se samozřejmou lehkostí a akrobatické kousky přetavuje s něhou i humorem do křehké variace na milostný trojúhelník. A najednou se dívka usměje, sbalí svůj kufírek a odchází. Byla to skutečnost nebo sen? Kdo ví, ale já určitě vím, že jsem byl svědkem něčeho krásného, neobyčejného. A že při nejbližší příležitosti na Plovárnu vyrazím znovu."
Zdeněk A. Tichý

Vstupenky můžete zakoupit na prodejních místech Ticketportal
a též on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!


Sleva pro studenty je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i on-line na ticketportal.cz (zvolte ji v nákupním košíku). Nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem (karta ISIC, studijní průkaz s fotografií, ...).

Vstupenka ZTP/P platí pro dvě osoby - vozíčkář nebo ZTP/P a jedna osoba jako doprovod.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top