Detail info
Close

Long Vehicle Circus: ALENKA!, JATKA78

Long Vehicle Circus: ALENKA!, JATKA78

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JATKA78, Holešovická tržnice, hala č. 7 a 8
Jateční ulice, Praha 7
program JATKA78, MÍSTO PRO NOVÉ UMĚNÍ!

režie Viktorie Čermáková
hudba Jan Burian
scénografie Klára Syrůčková, Lenica Rozsnyóová, Jana Morávková
účinkují
Long Vehicle Circus, Dana Marková

Ta holčička ještě neví, kdo vlastně je. Je malá, nebo už velká? A co z toho je výhoda?
A zdalipak je svět těch velkých, zkušenějších a mocnějších vůbec bezpečný, hezký a spravedlivý, nebo alespoň zábavný? Alenka si není ničím z toho jistá, a tak zkoumá vlastní svět fantazie, ve kterém i housenka, nebo králík můžou člověku poradit.
Ale vidí nakonec, a my s ní, že ačkoli si někdo zpívá jenom "tu svou", a jiný zas jenom takovou písničku, aby se těm nahoře líbila, všichni dohromady mají buď z něčeho, nebo z někoho strach, anebo se snaží sami někoho postrašit.
Ukáže se také, že na cestě k dospělosti bude třeba, i když to někdy zabolí, opouštět staré kamarády i myšlenky a radovat se z další proměny.
Nakonec můžeme být třeba i krasojezdkyní, královnou, cestovatelkou, zpěvačkou, nebo čím budeme opravdu chtít! I my se můžeme, když překonáme strach, stát sami sebou! Alenkou!

V 50 minutovém představení určeném pro pouliční produkci a celou rodinu zažijete legraci, smutek i krásu, uvidíte a uslyšíte loutky, masky, chůdaře, jednu zpěvačku a tři herce.
Představení vzniklo za podpory hl.m. Prahy, ve spolupráci s prostorem JATKA78.

nečíslovaná sedadla / open sitting
Vstupenky můžete zakoupit a vyisknout též on-line - HOMEtickets!!


Sleva 50% pro studenty je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i on-line (zvolte ji v nákupním košíku). Nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem (karta ISIC, studijní průkaz s fotografií, ...).

Sleva 50% pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top