Detail info
Close

COMPAGNIE KADIDI / D. Munyaneza: SAMEDI DÉTENTE

COMPAGNIE KADIDI / D. Munyaneza: SAMEDI DÉTENTE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English version

JATKA78, Holešovická tržnice, hala č. 7 a 8
Jateční ulice, Praha 7
program JATKA78, MÍSTO PRO NOVÉ UMĚNÍ!


"Ve Rwandě bylo Samedi Détente nejdůležitější událostí celého týdne. Během tohohle rozhlasového pořadu, vysíláného každou sobotu, jsme poslouchali nejrůznější cizí muziku. Tancovali jsme, zpívali, učili se písničky nazpaměť – i když jsme polovině těch textů nerozuměli. V pondělí jsme pak na hřišti soutěžili, kdo to zazpívá líp. Byl to skutečný rituál," uvádí Dorothée Munyaneza svou osobní zpověď, o kterou podělit se muselo být strašně těžké.
6. dubna 1994. Dorothée Munyaneza je dvanáct a v rodné Rwandě nastávají krvavé masakry. Dál poslouchá Samedi Détente, ale téměř všichni přátelé a rodinní příslušníci, pro které tančívala, jsou mrtví. Dívka musí utéct do Evropy. Do časů bezstarostného dětství se proto hudebnice a autorka na Oscara nominovaného soundtracku k filmu Hotel Rwanda odvážuje vrátit až o dvacet let později, v roce 2014.
Její přítomnost na jevišti je elektrizující; zpívá, tančí a vypráví, vedena prazákladní touhou po přežití genocidy. Její hlas, pohyby ani tvář nezapomenete.
čtěte více Dorothée Munyaneza
Francouzsky s českými a anglickými titulky / Délka představení: 75min
uvedeno v rámci Festivalu 4+4 DNY V POHYBU

Vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line - HOMEtickets!!

Sleva pro studenty je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i on-line na ticketportal.cz. Nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem s fotografií.

Vstupenka ZTP/P platí pro dvě osoby - vozíčkář nebo ZTP/P a jedna osoba jako doprovod.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture COMPAGNIE KADIDI / D. Munyaneza: SAMEDI DÉTENTE
Top