Detail info
Close

Koncert Shahaba Tolouieho

Koncert Shahaba Tolouieho

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Přivítejte jaro koncertem Shahaba Tolouieho – jednoho z nejinspirativnějších hudebníků současnosti!

Známý íránský hudebník Shahab Tolouie, který v současnosti žije v Praze, zahraje v sobotu 28. března od 19:30 hodin v multikulturním prostoru Royal (bývalé kino Bio Illusion, Vinohradská 48) v centru Prahy. Jedinečný koncert prostoupený pozitivní energií, emocemi, nadšením a radostí z hudby, doprovázený nabídkou výtečného jídla a pití… Není mnoho lepších způsobů, jak oslavit začátek jara! O stylové občerstvení se postará Klub cestovatelů.

Shahabův osobitý multikulturní styl je originálním příspěvkem do žánru Ethno/World music. Ve skladbách se prolíná jasná, vroucí exprese flamenca s intonační sytostí a bohatými hudebními zdobnými prvky tradiční perské hudby. Mísí se zde tajemná mystika, hluboká filosofie, lehká hravost a ohnivá vášeň. Výrazný, silný, hluboký, přesto sametově jemný a charismaticky podbarvený hlas Shahaba Tolouieho nabízí bezpočet hudebních poloh a vyjádření, dokáže pohladit, konejšit, rozbušit srdce i dojmout k slzám. Mimořádný zážitek ze setkání s hudbou Shahaba Tolouieho v sobotu 28. března ještě umocní prostředí, v němž se odehraje.  Víceúčelový kulturní prostor Royal sídlí v Maceškově paláci, který na konci 20. let až do 2. světové války patřil k centrům pražského kulturního a společenského života. Nyní se po celkové rekonstrukci vrátil do původní podoby a ojedinělým způsobem propojuje historii a kulturu, to vše osvěžené prvorepublikovým šarmem.

Oficiální stránky Shahaba Tolouieho: www.shahab-tolouie.com

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top