Detail info
Close

Kompost 3/Gerald Clayton Trio

Kompost 3/Gerald Clayton Trio

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZFESTBRNO 2015

Čtrnácté pokračování populárního festivalu JAZZFESTBRNO svým programem překonává všechny dosavadní ročníky. Pořadatelé pro rok 2015 vytahují z rukávu skutečná trumfová esa. V období od 15. 3. do 17. 6. 2015 se můžete těšit na koncerty největších jazzových hvězd i nadějných mladých umělců.
Více na www.jazzfestbrno.cz

Gerald Clayton Trio
Gerald Clayton - piano, Joe Sanders - kontrabas, Obed Calvaire – bicí
Za osm let hudební aktivity se může pochlubit třemi vlastními alby, několika studiovými projekty v roli sidemana a bezpočtem vystoupení po celém světě jen málokdo. Pianista Gerald Clayton se etabloval jako jedna z vůdčích postav nastupující generace jazzových umělců, kteří se pohybují v množství stylů tvoříčí moderní jazzový jazyk. The New York Times jej ocejchoval přízviskem „výrazná a autoritativní osobnost,“ a Clayton tak směle může nastoupit cestu k zanechání vlastní stopy v jazzové tradici. V roce 2006 získal Gerald Clayton druhé místo v soutěži Thelonius Monk International Competition. V roce 2009 vydal debutové album Two Shades, ze krerého pochází track All of You Cole Portera, za který obdržel nominaci na Grammy v kategorii Nejlepší improvizované jazzové sólo. V roce 2011 byl Gerald poctěn druhou nominací, tentokrát za nejlepší jazzovou instrumentální kompozici a Geraldovu třetí nominaci za nejlepší jazzové instrumentální album získalo CD Bond v roce 2012.

CELÝ PROGRAM ZDE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Kompost 3/Gerald Clayton Trio
picture Kompost 3/Gerald Clayton Trio
picture Kompost 3/Gerald Clayton Trio
picture Kompost 3/Gerald Clayton Trio
picture Kompost 3/Gerald Clayton Trio
Top