Detail info
Close

Tomáš Liška a Pénte/Fred Hersch Solo

Tomáš Liška a Pénte/Fred Hersch Solo

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZFESTBRNO 2015

Čtrnácté pokračování populárního festivalu JAZZFESTBRNO svým programem překonává všechny dosavadní ročníky. Pořadatelé pro rok 2015 vytahují z rukávu skutečná trumfová esa. V období od 15. 3. do 17. 6. 2015 se můžete těšit na koncerty největších jazzových hvězd i nadějných mladých umělců.
Více na www.jazzfestbrno.cz

Fred Hersch Solo
Fred Hersch – klavír
Časopis Vanity Fair nazývá Hersche „nejpoutavějším a nejinovativnějším jazzovým pianistou posledního desetiletí“. Podle tohoto prohlášení se zdá, jakoby se na scéně objevil před pár lety. Opak je pravdou – Hersch vyvažuje své celosvětově uznávané instrumentální a kompoziční dovednosti s významnými úspěchy v roli kapelníka, sidemana a divadelního konceptualisty už  třicet let. V roce 2006 se stal prvním umělcem v historii legendárního newyorského klubu Village Vanguard, který získal týdenní angažmá jako sólový klavírista. Jeho druhé tamní sólové angažmá bylo zdokumentováno na desce Alone at the Vanguard, která získala hned dvě nominace na Grammy za nejlepší jazzové album a nejlepší improvizované jazzové sólo. Herschovo nejnovější triové CD s J.Hebertem (basa) a E.McPhersonem (bicí), nazvané Floating, bylo rovněž nominováno na dvě ceny Grammy za nejlepší jazzové album a nejlepší improvizované sólo. V roce 2014 získal svoji šestou nominaci na Grammy za sólo ve skladbě Duet Free Flying.

Z organizačních důvodů byl začátek představení posunut na 20:00!

CELÝ PROGRAM ZDE

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Tomáš Liška a Pénte/Fred Hersch Solo
picture Tomáš Liška a Pénte/Fred Hersch Solo
picture Tomáš Liška a Pénte/Fred Hersch Solo
picture Tomáš Liška a Pénte/Fred Hersch Solo
Top