Detail info
Close

PaCoRa/Mihály Borbély Quartet

PaCoRa/Mihály Borbély Quartet

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZFESTBRNO 2015

Čtrnácté pokračování populárního festivalu JAZZFESTBRNO svým programem překonává všechny dosavadní ročníky. Pořadatelé pro rok 2015 vytahují z rukávu skutečná trumfová esa. V období od 15. 3. do 17. 6. 2015 se můžete těšit na koncerty největších jazzových hvězd i nadějných mladých umělců.
Více na www.jazzfestbrno.cz

PaCoRa Trio (SK/Moldávie)
Stano Palúch – housle, Robert Ragan - kontrabas, Marcel Comendant – cimbál
Cimbál v jazzu? Věřte tomu nebo ne, i jazz má své instrumentální bílé vrány a černé ovce, kategorii nástrojů nazývanou v americkém časopise Down Beat trefně „Miscellaneous“. Tahle kategorie zahrnuje ty nejexotičtější nástroje i jejich virtuosy. Není pochyb o tom, že se dříve nebo později do této kategorie dostane i cimbál a zařadí se tak po bok banja, dud, mušlí či foukací harmoniky. Virtuos strun a paliček Marcel Comendant dělá vše proto, aby byl cimbál do rodiny jazzových nástrojů přijat co nejdříve. Hraje na něj totiž nefalšovaný be-bop, jazz jako poleno! Za neopakovatelný zvuk tria může organické prolínání jazzu a folklóru podbarvené prvky vážné hudby. Repertoáru tria dominují vlastní kompozice a přearanžované jazzové standardy. V roce 2005 natočila kapela debutové CD, jež dostalo skvělé hodnocení v recenzi anglického prestižního časopisu "BBC Music". PaCoRa trio je nefalšovaný vývozní hudební artikl a jako takového si jej všímají i milovníci a znalci hudby z celého světa.

CELÝ PROGRAM ZDE

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PaCoRa/Mihály Borbély Quartet
picture PaCoRa/Mihály Borbély Quartet
picture PaCoRa/Mihály Borbély Quartet
picture PaCoRa/Mihály Borbély Quartet
picture PaCoRa/Mihály Borbély Quartet
Top