Detail info
Close

John Scofield

John Scofield

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

John Scofield: Country for Old Men

Umělec, který dokáže hrát víc než jeden hudební styl skutečně plynule, virtuózně a upřímně, je dnes velmi vzácným druhem. John Scofield to umí a vždy to dokazoval. Českým fanouškům se představí v rámci podzimní série Echoes of JazzFestBrno 2016.

Pohled do Scofieldovy diskografie je ohromující, jeho stylový záběr je neskutečný. Posuďte sami: mainstream, jazzrockové období, dobře známá a vysoce oceňovaná je jeho hra v kapele Milese Davise na počátku 80. let. Stejně vysoko stojí spolupráce s Joe Hendersonem, Joe Lovanem, poutavé big bandové album Quiet s Wayne Shorterem, zjazzované hity s projektem the New Standard Herbie Hancocka, interpretace hitů Raye Charlese nebo nejčerstvější exkurze do světa gospelu s Piety Street Bandem. V nejaktuálnější přítomnosti věnuje John Scofield svůj tvůrčí fokus jazzovému kvartetu s Larry Goldingsem na Hammond organ, Steve Swallowem na baskytaru a oblíbeným bubeníkem Billem Stewartem. Sidemany si vybírá skutečně vynikající - vždyť těžko bychom hledali respektovanější rytmický tandem, než Bill Stewart a Steve Swallow!

Slevy:

15 % pro držitele studentského průkazu ISIC, děti do 15 let, seniory nad 65 let a držitele průkazu ZTP/P
20 % pro studenty škol s hudebním zaměřením pro studenty vysokých škol s hudebním zaměřením (JAMU, FF MU Hudební věda, DAMU, PdF MU Hudební obory), studenty středních uměleckých škol (konzervatoře, Gymnázium Pavla Křížkovského)
zdarma

zdarma děti do 6 let bez nároku na vlastní sedadlo
INFO

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma na přístavek     pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
rezervace vstupenek ZTP/P: vstupenky@jazzfestbrno.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture John Scofield
picture John Scofield
picture John Scofield
picture John Scofield
picture John Scofield
picture John Scofield
Top